DB Danmark grundlagt i 2020 af Drengsgaard & Birk.

Virksomheden er nyetableret, alligevel har virksomheden stor viden samt erfaring indenfor beton/byggebranchen. Virksomhedens stiftere og medarbejdere har til sammen over 40 års erfaring fra byggebranchen i både ind og udland. Erfaringen er bredt fordelt og spænder fra direktionsniveau til håndværk.

DB Danmark har som bærende parametre valgt at satse på kvalitet og service. Det er derfor vi tillader os at vælge sloganet ”– vi hæver niveauet”. Det er vigtigt for os at være en pålidelig leverandør, vi sætter en ære i god service. Derfor er det vigtigt for os at levere og producere kvalitetsprodukter i rette mængde og rette tid. Vores produkter er dansk udviklet og dansk produceret.

Vores produktionsapparater udskiftes og udvikles løbende, så vi hele tiden er på højde med de forventede kvalitets- og miljøkrav. Som kunde hos DB Danmark er du er altid sikret produkter i højeste kvalitet

DB Danmark sælger både til erhverv og privatkunder og vi lægger stor vægt på dialog med vores kunder og står gerne til rådighed og vejledning ved både store og små projekter.