DB Danmark er på vej med en ny lancering. DB Danmarks nye produkt stiller skarpt på de udfordringer der er på markedet i dag.

DB Danmark præsenterer med DB Letgulv ECO det første EPS-beton i verden, som er 100% dansk udviklet, kan tilbyde 100% sporbarhed og som samtidig kan bidrage med en CO2 reduktion. DB Letgulv ECO bidrager med en CO2 besparelse på ca. 2 kg pr. kg. genanvendt EPS i forhold til virgin materialer

DB Letgulv er udviklet i samarbejde med erfarne kræfter fra den danske byggebranche.  Der er under udviklingen lagt vægt på kvalitet og lavt vandcementtal – typisk mellem 0,35 & 0,40.  Med disse egenskaber kan vi komme mange af de nuværende udfordringer der er forbundet med EPS Beton til livs.

DB Letgulv produceres i 2 versioner, begge versioner med et V/C tal under 0,4.

DB Letgulv Standard, er baseret på genbrugsmateriale indsamlet fra industrier og affaldsvirksomheder.  DB Letgulv Standard bidrager med en CO2 besparelse på ca. 5 kg pr. kg. genanvendt EPS i forhold til Virgin materialer.

DB Letgulv ECO er recirkuleret EPS, som kommer fra helt specifikke fabrikker og aldrig har været ”i brug”. Begge versioner er selvudtørrende, hvilket gør det muligt hurtigt at komme videre i byggesagen.

Begge versioner kan pumpes eller blæses ind, alt efter hvilket konsistens der ønskes. Vi har i udviklingsarbejdet lagt vægt på at produkterne kan anvendes i de typer maskiner der findes på markedet.

Følg os på LinkedIn, Facebook eller kontakt os på tlf.: 88708020. Vi står altid klar til rådgivning, præsentation eller udarbejdelse af projektmateriale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *